Leveransinformation

När betalningen har kommit in till oss förbereds din beställning till dig. När ditt paket är färdig packat ändras statusen på din order inne på ditt konto. Då kommer du även få ett e-post skickat till din registrerade e-postadress om att paketet har skickats ut till dig. Skulle du inte få en e-post om att ditt paket har skickats och statusen har ändrats vänligen ta kontakt med vår kundtjänst efter att du kontrollerat stavningen på din e-post. Det är därför viktigt att dessa uppgifter är korrekta samt är i bruk.

Leverans alternativ

Vi skickar alla våra paket med postnord. Ditt paket skickas i en bubbelpåse som skyddar dina produkter som du köpt. Normalt sett skickas ditt paket hem till dig, skulle det vara för stort och inte kunna levereras hem till dig skickas det ut en avisering så du kan hämta ditt paket på närmaste utlämningsställe. Vill du veta var ditt närmaste utlämningsställe är vänligen kontakta www.postnord.se för mer information.

Paketporto

Vi har ett fast pris på portokostnaden för ett paket på 39.00 kr. Inga övriga kostnader tillkommer för denna tjänst. Kostnaden är oberoende på hur mycket eller lite man handlar och heller inte beroende på vikt.

Vi erbjuder våra kunder som handlar över 599.00 kr gratis frakt. När du kommer över den summan exkl. fraktkostnaden på 30,00 kr skickas ditt paket automatiskt utan någon fraktkostnad till dig dvs. gratis. Detta erbjudande försvinner även automatiskt om summan ändras när man kommer till kassan och en kontroll görs.

Leveransgaranti

Vi tar tyvärr inga åtgärder för hur posten hanterar ditt paket och vi ansvarar inte om något händer under resans lopp. Vi ber dig vänligen ta kontakt med oss om du upplever något problem.

Leveransförsening

Kunden får genom skriftligt meddelande till caudpearls.se häva avtalat köp så vitt avser försenade produkter om leverans försening som beror på caudpearls.se eller något förhållande på ens sida pågår mer än 45 dagar.