Vid varje beställning skall en förskottsbetalning göras för att vi ska kunna hantera och skicka ditt paket till dig. Du kan välja mellan att betala in via Bankgiro eller Plusgiro för din beställning. När du gör en betalning till oss är det viktigt att du anger ett referensnummer som kan vara ett specifik referensnummer eller ditt order id som meddelande till oss. Detta för att vi ska kunna hantera din beställning så fort som möjligt eftersom det ibland kan ta tid att leta efter specifika betalningar utan vald referens.

Överföring till bankgiro

Vid inbetalning med bankgiro anger du vårt bankgiro nummer 5140-2998 så hittar din bank upp automatiskt till vilket konto betalningen skall göras och vart pengarna ska gå. Detta är även en säker betalning då det kan vara många som inte känner sig bekväma med att använda sig av en internetbank. Betalningen tar ca 1-3 dagar innan den syns på vårt konto och vi kan förbereda din leverans.

Överföring till Plusgiro

Vid inbetalning med plusgiro anger du vårt plusgiro nummer 51 85 87-1 och på samma sätt som Bankgiro kommer vårt kontonummer upp. Skillnaden mellan Bankgiro och Plusgiro är att man även kan gå till en bank och göra en överföring vilket kan vara bra för dem som inte använder sig av en internetbank. En betalning via plusgiro syns normalt sett redan samma dag eller dagen efter och förberedelserna går snabbare till det att ditt paket skickas till dig.

caudpearls.se förbehåller sig också rätten att godkänna beställningar och betalningssätt.

Betalningspåminnelse

Betalar inte kunden i rätt tid har caudpearls.se rätt att erhålla dröjsmålsränta enligt lag och förekommande fall hålla på leverans eller del därav; Är kunden i dröjsmål med betalning mer än 30 dagar efter det att caudpearls.se anmodat kunden att betala förfallet belopp, får caudpearls.se genom skriftligt meddelande till kunden häva avtalet helt eller delvis. Häver caudpearls.se ett avtal har caudpearls.se även rätt till skadestånd.