Pärlor

Underkategorier

 • Akrylpärlor

  Akrylfiber kommer från polymeriserat från akrylnitril. Det är en glasartad termoplast, som kan gjutas och gjutna eller används i beläggningar och bindemedel och används särskilt av konstnärer. Akryl pärlor är av en syntetisk väv och en som en finare form än plastpärlor.

 • Dekorpärlor
  Dekorpärlor är tunna och lätta pärlor som används för att fylla ut ett smycke men även för att skapa ett intressantare utseende. De är exceptionella designelement som kan användas till alla typer av smycken. Till skillnad från mellandelar är de väldigt lätta men används på samma sätt mellan olika pärlor.
 • Fimopärlor
  Klassiska handgjorda polymer pärlor som lägger till färg och glans till ditt smycke. Lätta och snygga är dessa pärlor bra för otaliga designmöjligheter. Mycket levande och intressant i sin mönstring. På grund av den handgjorda karaktären av pärlorna, kan storlek, form och mönster kan variera något.
 • Glaspärlor

  Glaspärlor finns i olika sorter så som frostade, krackeleradetransparella och många fler. Det finns ett stort utbud av olika glaspärlor i olika storlekar, färger och former. Dessa pärlor passar mycket bra ihop för att forma ett vackert smycke.

 • Halvädelspärlor
  En ädelsten eller pärla, även kallad en ädelsten eller halvädelsten, är en bit av attraktiva mineral. De flesta ädelstenar är hårda, men vissa mjukare ädelstenar används i smycken på grund av sin lyster eller andra fysikaliska egenskaper som har estetiskt värde. Sällsynthet är en annan egenskap som ger värde till en ädelsten.
 • Lampwork pärlor
  Lampworking är en typ av glas, där en fackla eller lampa används främst för att smälta glaset. Väl i ett smält tillstånd bildas glaset genom blåsning och formning med verktyg och handrörelser. Pärlorna är i spännande former och många olika färgkombinationer. Eftersom pärlorna är handgjorda kan de variera något i form, storlek och färg.
 • Resinpärlor
  Resinpärlor är gjorda utav lager på lager av skickliga hantverkare med sin speciella känsla av färger och mönster. Pärlorna har många syntetiska ämnen med liknande mekaniska egenskaper så som tjocka vätskor som hårdnar till transparenta fasta ämnen vid tillverkningen. Ordet "resin" har tillämpats i den moderna världen till nästan alla komponenter i en vätska som kommer att ställa till en hård lack eller emalj-liknande yta.
 • Små glaspärlor
  Små glaspärlor används ofta till att sy på kläder och dekorera med. Storleken på pärlorna gör att de är perfekta att använda inom hantverks projekt, utsmyckning på tyg eller att skapa roliga skapelser. Användningen för pärlorna är obegränsad och kan även blandas med övriga pärlor i alla dess olika storlekar.
 • Snäckskalspärlor
  Snäckskalspärlor finns i olika former, storlekar och färger. Vissa är naturella och vissa är färgade. Med sin annorlunda charm ger det ett smycke ett intressant utseende. Fina pärlor har inte några brister eller fläckar i pärlemor utan den har en jämn, slät struktur.
 • Strasspärlor
  Strasspärlor är tunna metall pärlor med en glittrande yta. De finns i olika storlekar och former men oftast är de runda i formen. Det finns pärlor som har en enkel design med endast strass glittrande och det finns de pärlor som även har mönster på sig.
 • Swarovski crystal
  Swarovski Crystal görs med precision på Swarovski anläggningar. Pärlorna är skulpterade via en maskin, vilket ger en perfekt konsistens, rika färger, fängslande glitter som gör en design oförglömlig. Med Swarovski Crystal fina stil, vackra mönster och trend får man ut mesta möjliga av de fantastiska pärlorna.
 • Syntet pärlor
  Syntetiska pärlor är ett prisvärt alternativ till de dyrare äkta ädelstenarna. Den vanligaste formen är howlit och är oregelbundna knölar. Kristaller av howlite är sällsynta, ha hittats i endast ett par orter i hela världen. På grund av dessa pärlor är färgade kan deras färg variera något.
 • Träpärlor
Visar 1 - 12 av 57 artiklar